Monday, April 26, 2010

lazy girl going to be '' ala xlazy sgt da sekarang "


da memang jenis malas + liat bgn pagi
keje masuk kul10am,bangun nye pukul 9.30am
opkoz gi keje dgn mata bengkak !!
[ da biasa ok,dulu ms belajar mmg da pemes dgn mata bengkak ]

http://emo.huhiho.com
waaaa !!! ngantuk bangat !


information : act,aku balek Johor mmg aku xbawak baju yg sepatutnye,bawak sume baju ciput2..hak3
sebelum gi keje umi ckp

'' Along tuko baju,nmpk MONGGENG ''

''Mane nampak,nk tutop jugak pakai bj KELAWAR lar gi keje''

[ ank derhaka,jgn amek contoh ]

jawab dlm aty jew [ afdal ],tp aku xlyn pon [ xafdal ],,,muahaha

10:00 AM
aku gi kerja arini ~ Abuya hantar

2:00PM - 3:00PM
aku balek rehat ~ workmate amek
aku gi balek keje ~ Abuya hantar

7:00PM - 8:00PM
aku balek ~ Abuya amek
balik2 ~ makanan,nasik sume da ciap !! [ ikan bakar slurppp ]
aku gi keje balik ~ Abuya hantar

10:00PM
Abuya amek tp abuya da tunggu awal,so aku berlari lompat kegembiraan naek kereta [ lagak seperti anak xberjumpa ayah selama 10thn ]cerita kat Abuya aku buat apa arini,tunjuk jari n said

'' Abuya mekasehhh belikan along HANDSPLAST,klu x jari along luke2 daa "

Handsplast di hantar semasa aku sedang sibuk susun barang,aku igtkn abuya nk kasik aku balek rumah,ttp kasik aku tgh keje.


credit to : abuya dan boboy yg menghungga OPIS aku !!

http://emo.huhiho.com

paling SWEET !!
arini sembahyang maghrib berjemaah dgn abuya !
tp tgh2 khusyuk,ter'KENTUT' pulakkk
http://emo.huhiho.com
kussss semangat aku !!

haha...tipu je lar...

today.my job progressing smoothly without any gangguan mental atau fizikal

http://emo.huhiho.com

malam ni tido i mesti diselebungi

~selipar jepun ~
Sebab i tag price beratus2 selipar di awal pagi,bau getah..Ya Ampun!!Ade satu stok selipar jepun salah price nya,aku ape lagey,wat cikadak lar,double tampal sbb patot nye kena koyakkan balek
[ patihing mmg suke sgt jln pintas! ]

~air berkarbonat~
i susun air berkarbonat pelbagai size ea xd,dari air tin sampy air botol kecik then botol besar.Dr pelbagai jenama okeyh!!!Season ade,F&N ade,,dan mcm2..

~angkat kotak biskut~
i kena angkat itu kotak biskut ikot brand oke.i layan je toke tuh.Seb bek ringan sbb yg berat i suruh itu toke angkat sendiri..hak3

~pegang penyapu & penyodok~
sapu kedai sbb manager suoh.

~kotak~
angkat kotak,koyak kotak,wat kemek kotak,kumpul kotak,angkut,dan terkentut sekojap [ rindu zaher ! ]

http://emo.huhiho.com

aku balek keje
motip : aku nk tunjuk jari aku berbalut

org laen xde nk balut2,aku je,,giler lembik kan aku

budak manja yg tak pernah buat kerja berat mcm tu lar

http://emo.huhiho.com

sok keje lagey!!huhu

moDe : http://emo.huhiho.comjari aku maseh berdenyut!

No comments: