Sunday, October 24, 2010

♫ Music is what feelings sound like ♫



all i need is someone
who makes me wanna
to sing

all my day !


p.e.r.f.e.c.t !


write me a love song baby !

2 comments:

NadiaShafiqa said...

meh kakak buat lagu gumbira. [konon]

oit tihin kuat macam 46 biji pisang, lagu kat blog tihin mengingatkan kakak dengan lagu kat Pacific Kbmall di mana dahulu setiap cuti sem kakak buat part time di sana. Hahahaha.

tiap-taip hari kakak bebel sebab tak reti diorang nak pasang lagu ada suara, asik lagu gini je. mengantuk kot untuk berdiri hampir 10 jam untuk lagu sebegini. tapi skang, i miss it. thanks for bringing it back for me.. :)

pat!hing said...

haha .. tk payah lagu , komeng kakak ni da buat tihin tersenyum daa .. *magikk woo*

i love da way u treat me kakak !

tihin mmg kuat pon , mcm 46 biji pisang , tihin kebal , tihin tabahhh ... ! tihin kena kuat .

tp kakak lagi kuat , sebab berdiri 10 jam dengan lagu tak bersuara , kakak sangat kental ! sungguhhh ! =.='