Wednesday, November 10, 2010

da kena tagged,jawablah berrow !!!!



"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more."





  1. Saya anak sulong . Adeq-adeq selalu cakap " bila kitorang nak dapat kakak yg betol2 kakak ?" . Korang memang derhaka kan adeq-adeq . Walaupon saya nak sulong , saya antara yang paling manja . Hik hik hik
  2. Anak emas abuya . Kalau orang datang rumah , ummi selalu cakap kat kengkawan dy " ni anak abuya neh " tgk kulit lah berrow same ke tak .
  3. Saya akui , saya ni seorang yang pentingkan jenama . =.=' . Saya tak kaya , tp abuya dengan ummi yg support saya !!!
  4. Temporarily pakai tudung . Kadang-kadang saya pakai , kadang-kadang saya tak pakai .but most of time , saya pakai . ( nak cakap aku hipokrit lagi ? ) . 
  5. Saya tak baik macam malaikat , tapi tak jahat macam satan , sebab kadang-kadang aku lagi jahat dari satan . B.E.W.A.R.E
  6. Saya suka kenakan orang . Bahan no. 1 ! 
  7. Kalau awak ada masalah , meh cerita kat saya . Saya ada nak ceriakan hari anda balik .
  8. Saya tak kesah saya susah sebab nak tolong orang .
  9. Saya tak suka berkira pasal duet , harap suatu hari nti , klu saya jatuh bankrap , ada orang nak tolong saya balik .
  10. Saya sayang Syu dengan Farah !
  11. Saya tahu ada orang tu mengkhianati saya , saya tahu , awak tak perlu canang kat saya , tak perlu nak buruk2 kan dia , sebab persahabatan kami takkan berubah .
  12. Saya tak kesah orang nak cakap apa pasal saya , lantak kaw !
  13. Saya ni nampak je hati keras , dalam hati ada air terjun,
  14. Saya sensitip tengok drama ke filem ke berkisar tentang keluarga . Air mata tok sah cakap , laju je tumpah . Kalau bab cinta , i menyampah u !
  15. Saya bawak moto laju , klu saya bawak slow , tu maknenya mood tengah baik sgt2 lah tuh .
  16. Selalu berangan kat traffic light ! no wonderlah , pernah satu hari tu , setiap kali stop kat traffic light , kena hon ! 
  17. Addicted dengan facebook ! tapi sekarang da kurang . Yeayy!
  18. Obses dengan kamera ye kawan-kawan
  19. Saya jenis makan dalam .
  20. Nak kawen awal !! Ada orang nak minang saya tak ?
  21. Seorang yg sangat pemalas , Pernah sekali buat adunan jemput-jemput , bayangkan dapat 2 bijik je jemput-jemput , besar mana lah tu agaknya . Sebab saya malas nak cuit banyak dan tunggu !! :)
  22. Types of jiwang. Kadang2 !
  23. Saya kalau malas nak cakap , ko cerita kat aku semangat mak dollah bagai pon aku tak layan .
  24. Saya nak pergi pulau BORA-BORA , ade orang nk bawak tak ?
  25. I LOVE suprised ! Seriously ! Saya pon suka buat suprised kat orang yg saya sayang .
  26. Saya tak reti nak tunjuk saya orang tu . Just look at the way im treat u .
  27. Saya ni menyakitkan hati , sebab saya suka sakit kan hati orang !
  28. Fan of LIVERPOOL ! ade geng tak ?
  29. Im shopaholic . wee ~
  30. SAYA SAYAN BELOG SAYA !

Hamek ko , aku letak 30 ! penat den pikir . Alaa , lebih 5 je , halal je heh =.='

Nadia , aku da jawab daa . hehe

Saya nak tagged ikut ah bape2 orang pong...

5 comments:

itu.aku said...

nenek sedara tu penting .. auwwww .. hehhehe

pat!hing said...

hik hik hik . nenek kite comey . dakpe .

mR. sMiLe said...

akak sulong.... maenan apekah ini..???? haha
ak rajin ak tolis la ek nanti, x pom ak copy y ko nye je.... hahaha

LoveIsAll said...

hakhaks!

Okay, kakak akan cuba buat. Eh, kenapa dalam link Tihin Kakak nadia feat cina? Apakah? Haha...

pat!hing said...

meghi :pemalas ! huh

kakak nadia : sebab akak kan mix cina . haha . tpi klu feat tu macam gempaq , perkataan mix da biasa sgt org guna . hik hik hik