Friday, November 19, 2010

kena tengking .


got called from .. urm .. someone !
aku malas nk panjang cerita .. nk di pendekkan cerita ,



" yg mintak banyak2 kali kenapa , kenapa tak cakap sendiri , macam aku ni hutang dengan ko beribu2 "



Aku tak paham , kenapa mende ni jadi masalah . Itu kan duet aku , apa masalahnya ,aku mintak 10RM je , mmg lar aku mintak byk kali sebab aku mintak sekali tak gerak2,aku mintak 3 kali je.Takpe lahh, Aku..urmmm ... kejenye makan hati je kan . Susah nak cari org yg paham aku,nk jaga hati org punya pasal , hati sendiri merana. *semua da tido , so aku da bole nangis* ~ finally~~



takpelahhh , da biasa kena tengking . Terima Kasih . At least , saya dah tak nanges bila kena tengking . Tihin kan da kuat , da tak ngembeng , da tak cengeng macam dulu , da jadi budak tabah berjiwa kental .

2 comments:

LoveIsAll said...

Kakak faham, sebab kakak pernah dengar someone marah bila ada orang mintak hutang dengan dia... Maybe gitu la jugak Tihin kena..

Tihin kuat kan..! Please jangan jadikan itu sebab untuk down keyh...

\(^.^)/

pat!hing said...

hehe . tihin kan kuat kakak !
tihin excident , tihin tak nanges pon .
tihin da tabah .
tihin takmo nanges .
takkan nanges lagi .

:)