Friday, December 10, 2010

lina birthday contest



syarat-syarat contest :

-Be my follower.Memudah kan you all nak tahu bila lina announce winner
-This contest about picture..so show picture yang you all rasa cool, cantik,comel, handsome, unik or anything yang boleh tarik perhatian juri..(you become a model or you become a photographer)tak kesah..yg penting gambar tu you all punya k :)
-Tag 3 orang
-Tinggalkan link entry kat comment
-Tajuk entry Lina Birthday contest
-Letak Banner contest ni kat sidebar tapi kalau taknak letak pon tak pe :)


errr ... cik Lina !! i copy paste je aci tak ? sorry ! terus terang i cakap kat u , i ni pemalas nk mampus sangat-sangat !! Ngeh .. Ampun cik Lina ! Ampun !


okkay , okkay , let me kasik u gambar nye .. banyak sangat gambar dalam folder neh , tak tahu nk lelong yang mana , Haihhh !!

- i da jadi follower u

- okkay , gambar yang i nak lelong . eerrrr , cantik tak ? cepat cakap cantik !! jaga lah aty i sikettttt !! waa :(



saya sukkaa gambar ni , ade rumput hijau , awan putih , langit membiru .. erkkk +__+ ! bersastera lah pulakk . Ye , saya tukang amek gambar ni , memang patut pon saya takde dalam gambar neh ! tsk tsk tsk .

- tag 3 orang eh .. i nak tagged

  • my appa's ; miss shasha
  • my jimbet's ; aiman
  • my mye's ; mye sayang 
- okkay , nti i da publish entry neh , i tinggal link kat comment u taw miss lina ,,eh u , jangan lupa bgth i taw klu u da letak gambar i kat fan page u . sayang miss lina ! XOXO . ngeh

- ehem2 , tengok lah tajuk i , sama tak macam rules u . 

- i da letak da banner u kat side bar i , teehheee +___+




Miss Lina , klu u da letak dalam fan pages u gambar neh , tell me okeyh ! mestilah i nak pomot secara besar-besaran kan . pfftt !! :)   ( bape banyak kali ko nak pesan haa tihin,dy tahu lahh !! )








.

1 comment:

Mye said...

sis..na la link blog lina niyh..