Wednesday, December 1, 2010

zarith ; wonderful life

Put your music library on shuffle. For each question, press the next button to get your answer. You must write that song title as the answer to the question, no matter how silly it sounds! Most of the time they seem to work though, strangely enough. Ok, go! When you're done, tag 20 people in this note, and make sure to tag the person who sent you this. The answer to #20 is the Title of your notes.





1. If someone says, "Is this okay?" you say
✿~ cry by Rihanna
: aku ni mood sedey sokmo , masalah ta abes2 , bile lah nk selesaiii segala jadah neh !!



2. How would you describe yourself?
✿~ impossible by Shontelle
: sebijik sejiba macam aku , bibir tersenyum , dalam hati siapa yang tahu , spesis makan dalam.



3. What do you like in a girl?
✿~prom queen by Bunkface
: haa , aku nak jadi proim queen , mencapub tak ? aku suke mencapub ! suke aty lahh.



4. How do you feel today?
✿~ killing me softly by Roberta Flack
: korang sedar tak memasing , korang tengah mati kan hati aku ?? tak sedar ? bagus !



5. What is your life's purpose?
✿~fragile by Seven Collar T-shirt
: hati rasa sejibik sejiban dalam lagu neh , tengs pada yang memperkenallkan lagu ni kat aku.



6. What's your motto?
✿~run devil run by Ke$ha
: aku memang jahat , berani lagi nak kawan ?? HAHA *gelak setan*



7. What do your friends think of you?
✿~prettiest friend by Jason Myraz
: just know , kawan element yang sangat penting dalam hidup aku ,, no doubt !! aku takde tok laki takpe , jangan kau hilang kawan sudeyh.



8. What do you think of your parents?
✿~rest of my life's by Maher Zain
: tenang dengor lagu neh. Terus egt kepada orang yang selalu buat aty aku tenang , walaupun ummi selalu melancarkan serangan ribut.



9.What do you think about very often?
✿~say ok by Vanessa Hudgens
: say ok walaupon sebenarnya ko tak ok kan patihing weyhhh .


10. What is 2+2 ?
✿~ 1,2,3,4 by Plain White T's
: 2 + 2 = 4 , cukup lah tuhhh 



11. What do you think of your best friend(s)?
✿~perfect two by auburn
: saling memerlukan , pernah dedicated lagu ni kat Farah Wahida.



12. What do you think of the person you like?
✿~i love the way you lie by Rihanna feat Eminem
: da tipu aku bagai , bole pulak masa tuh keluar lagu neh , lagipon ko buat lagu ni as a text ringtone kan , kena sgt lah atas batang idong ko .



13. What is your life story?
✿~mine by Taylor Swift
: baca lyric dy , mcm tu lah aku rasa.



14. What do you want to be when you grow up?
✿~what you waiting for by Mizz Nina feat Colby O Donis
: nak jadi gadis metropolitan pulakkk , jadi diri sendiri , tihin yang dulu ilang sama sekali !!



15. What do you think of when you see the person you like?
✿~ you're not sorry by Taylor Swift
: tak tahu nak cakap tang ni , paham sendirilahh.



16. What will you dance to at your wedding?
✿~take my heart by Soko
: lagu ni melting kot , time dy suoh kiss tuh , aku nak kiss dengan penuh kasih sayang. HAHA *serabai ko tihin*



17. What will they play at your funeral?
✿~rescue 911 by Sean Kingston
: manelah tahu masa tuh kematian aku adalah saat yg sgt sadis.



18. What is your biggest fear?
✿~fearless by Taylor Swift
: da mintak " da biggest fear " teros terpikir lagu Taylor yang neh.



19. What is your biggest secret?
✿~ my wet dream by Soko
: HAHA , speechless sgt.



20. What will you post this as?
✿~wonderful life by Jason Myraz
: what a wonderful life patihing , bersyukur lahh . ade hikmah tersembunyi di sebalik setiap peristiwa . Allah dah tetapkan , redha dan berserah pada takdir . kita hanya merancang , ALLAH yg tentukan.




to my dear Zarith ; da hardest tagged , phewww .. ni lah tagged yang paling susah yang i pernah buat , i've to think critically !! HAHA . nway , sorry lambat buat taw . xoxo




like i told , aku memang tak dengar lagu melayu sekarang neh . semua omputih !!! cume hari tu je , tetibe nk dengar lagu dadali , lame2 aku sendiri tak tahan , semua ade maksud tersirat , aku tenggelam . 




senarnya , kena tagged 20 orang bagai , namo tagged aci tak ? tapi sape-sape nk buat , jom lahh ! adventure kot , tagged yg lain daripada yang lain . HAVE FUN GUYS !! 









.

2 comments:

Anonymous said...

along,,
apalah ini,,,
fatin n batin 2 pkara yag berbeza
bub 2 owg x tau,,,
(mcm aci kt sbela kdai cik jaapor la along ni)

pat!hing said...

HAHA . sape ni jaapor segalaaa !! k.uda eh ?