Friday, January 21, 2011

tagged by double line !! (aku nak letak double line kat dahi kau bole tak?)





Aku nak langgor double line neh . Tag aku dah lama bagai , aku baru nak jawab . Sorry eh pakcik errr .. errr
pakcik line putih line hitam tekan kuat-kuat kat link tuhh !

 Kalau lah ada zaman hitam putih , boleh serah kat diaaa :) Kalau bab melukis ,kretif nak mampus . Aku rasa budak tadika tak boleh lukis macam diaa . 






--- larikkkkkk !!! -----









Create a new note, copy and paste this message, delete my answers and type in yours. Then tag all your good friends and family INCLUDING the person who tagged you. The theory is that you will learn one new thing about each of your friends.




Here we go babies !!!





THREE NAMES I GO BY

--> along , tihin , fatin .. kadang - kadang orang panggil saya comel *ayat last saya tambah seniri*



THREE PLACES I HAVE LIVED

--> Johor , Terengganu , Itali *yang last tuh saya duduk dalam mimpi*



THREE TV SHOWS THAT I WATCH

--> CSI , House , America Next Top Model *kalaulah tyra nak pandang aku , mesti aku dah terlebih pemes dari dia kan ?*



THREE PLACES I WANT TO GO

--> jauh , jauh , jauh *meh culik aku meh , bawak aku kawen lari pergi lombok ! bukan Itali lahhh* HEH



THREE OF MY FAVORITE FOODS

--> mee sup , nasi ayam , nasi bukhari *sebab yang ni lah yang nenek aku ,ummi aku berulang-ulang buat , dah nama tukang masak , yang ni je lah aku duk makan !!* HAHA



THINGS I AM LOOKING FORWARD TO

--> kejayaan , kebahagian , kekayaan dan gerbang perkahwinan *taleyyy blaaaa*



THREE PETS THAT YOU HAVE OWNED

--> semut , lipas dan nyamuk *kat mana-mana aku pergi mesti ada kejadah binatang-binatang neh*



THREE FRIENDS WHO WILL REPLY

--> kengkawan , kekaseh dan peminat *tapi ada jugak peminat yang aku tak layan , annoying sgt sape suruh!* wekkk ;p (ehem , bagi peluang aku perasan sekejap je , sekejap jeeee !)



THREE FAVORITE BANDS/SINGERS

--> paramore , MLTR and Taylor Swift .. err nak tambah lagi satuuu Shontelle !! HEHE



THREE FAVORITE SPORTS TO WATCH
--> Bola , Netball and Gimnastik *suka tengok badan orang lentok-lentok , memang tertunggu-tunggulah badan diorang patah serta merta , tapi tak pernah pun ! tsk tsk tsk *



THREE FAVORITE DRINKS

--> pepsi , 100plus (tengerine) , teh ais satuuuu !!


peeps , i tag you !!








and fer those yang nk jawab :)



.

2 comments:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

hachuuu......... sruuppp.. sedut balik.. huhu

pat!hing said...

hahahah :p . eeewwwwww , selekehe weyhh !1