Saturday, March 12, 2011

may GOD simplify my ways.

Abuya dah masukkan duet , and me said

" Terima Kasih " lah kan.

Then, abuya asked me

" Tak nak tanya ke abuya masukkan berapa ? "

and me jawab

" Along tak nak tanya, Along tak kesah pun abuya masukkan bape hengget pun, nanti kaklong pandai-pandailah survive "


:D


Terima kasih Abuya , terima kasih Ummi .


Abuya dengan Ummi nak tahu tak , Kak Long ada seorang akak , she ajar me HOW TO JIMAT. She ajar me HOW TO APPRECIATE YOU. And make me realized every single things bout you.


Kak Long dah boleh tahan nafsu , tatkalaa ...
orang lain makan , orang lain minum , kaklong tengok je.
Kak long keluar gi mana-mana belanja seminimun yang boleh.
Kak Long dah ajar perut kak long terima makanan sekali sehari je. Gastrik datang pun kak long tahan je. Kak long dah ajar diri kak long basuh baju pakai sabun serbuk , dah tak demand pakai sabun liquid.
Kak long makan apa yang ada, dah tak memilih sangat.
Kak long dah ajar diri kak long memasak , tak mengharap sangat kat orang lain.

and da most most most perubahan is

Kak long dah kental , kak long tak kesah pun org nk cakap hape. Kak long persitankan aje :)




      

4 comments:

Abang Zam said...

thangs for following me..nice blog..

NuruL SyuhadaH said...

jgn la smpai gastrik pon xmo mkn..kechatan kene jage jugak k..huhu

pat!hing said...

Abang Zam : most wc :)

pat!hing said...

k.nurul : Errr , hehe , tak bole, perut ni ngengade sangat :p