Tuesday, April 5, 2011

Kau kena puji lukisan aku





haa ! nak mengumpat lukisan aku lah tuh. Tak payah nak mengumpat sangat lah , aku tahu kau pun tak reti nak lukis macam aku lukis kan ? ngaku je lah kebolehan aku. Aku tak kisah pun kau kritik teruk-teruk cakap lukisan aku ni cantik bagai.


Kalau tak kerana ass-ignment ni kena hantar hari ini, tade maknanya aku main lukis-lukis ni tahu tak ? tahu tak ? tahu tak ? cuba kau pandang kat atas , kau tengok pukul berapa aku baru settle ass-ignment ni. Nak puji ittew lettew (aku belajar perkataan ni dari twitter).



Aku da ciap email kat partner aku, cuma tinggal nak print jew.



Apekeheyy lah soklan yang lecturer bagi ni tak mencabar geyla. Berpuluh-puluh journal mata aku ni membaca ni haa ! tak jumpa-jumpa jawapan.-.-' kalau tak, dari malam tadi da ciap. So, Encik Faizal Ahmad Fuad, come lew, ask me about OSHA ! i can answer you lahhhhh ! KEHKEHKEH (berkata sambil mendabik dada)



Dear my lovely parents ! kaklong need cermin mata critically! ulang lagi sekali CRITICALLY ! im totally cant read, even tengok slide kat bilik kuliah !!!!! but still can mengadap laptop 24 hours everydayyyyyy !! thankful ! thankful ! thanks to ALLAH :)



Hape lagi ! ta reti-reti nak puji lukisan aku ?? penat aku tekap kat skrin laptop -.-'





 

2 comments:

tyka chou said...

kite xpndai lukis, tp kite ade kwn yg pndai lukis! :P

pat!hing said...

@tyka : kihkihkih, mekacehhh tyka sbb puji ittewwww ! tium tyka itit .. mmuuuaaahhh :) ceni lew kawan ittew , puji ittew , kembang hempis taw ittew :D