Monday, May 2, 2011

#13

Kadang-kadang hidup tak macam kita rancang ! kita tak pernah tahu perancangan Allah, dan kita juga tak berhak tahu. Yang penting kau pandai redha, dan terima hakikat .



Sakit putus cinta, kau tak pernah rasa kau jangan berlagak macam kau pernah rasa. Kau boleh cakap 'org yg putus cinta ni bodoh bagai semua. Tak! bukan bodoh, kau tak tahu cinta dengan sayang tu macam mana. Kau tak tahu, kau senyap !! *tutup telinga*



Kejap , kejap ... kat atas ni aku cakap pasal cinta lagi eh ?? bodoh nye! bodoh nye! bodoh nye! *hantuk kepala kat JalanRaya*



Ok,esok last paper ! aku tak tahu nk kata excited ke tak, tp yang pastinya aku ada masalah lepas paper nih. Bukan masalah paper dah, macam aku cakap sebelum, pasal balik Johor ke stay Terengganu.



Kehadapan ummi yang tersayang ,
Kaklong mintak maaf, Kaklong tak dapat ikut ummi balik Johor even ummi nak balik Terengganu jenguk emak justeru menbawa kaklong pulang.Kaklong tak boleh ikut ,sebab kaklong da janji dengan syu, kaklong nk pergi konvo dia. Kaklong kan da pernah cakap kaklong nk pergi konvoi beliau, and both ummi dgn abuya setuju! Adehhh , ingatlah balik ummi !!!


peace!




 

4 comments:

Anonymous said...

tq sayanggg!!!! touchinggg :(

pating said...

@anon : kan aku selalu cakap, ni aku lah, selagi aku boleh usha, aku usha sapa boleh des :) da namo sedih-sedih, kata nk jadi kental macam aku :P

Nor Afifah Hanim said...

tihing, t aku nk grad, mai la konvo aku pulop..hehe
syu>>tahniah yer..

pating said...

@pipah : hikhikhik, klu lah masa tu aku cuti, lepastu aku ade kt tregganu,kihkihkih