Thursday, June 2, 2011

#31

taklah, tak penat pun. keje 12 jam, 1 jam diberi rehat duduk, lima minit aku curik duduk kat mangkuk tandas. Aku taknak kencing pun, tapi aku nk duduk je. Terpaksa aku pergi tandas tahu. taklah, tak penat pun !


Nak nanges, tak pernah hidup susah macam ni. Pernah , duluuu .. tapi ada orang tu tak appreciate langsung, Ok! malas nk pikir dengan lebih lanjut.


nak cakap kecik aty , tak boleh jugak. nak cakap kesok aty pun tak boleh jugak. Makanya,buat biasa je.Sebab aku bukan siapa-siapa .


Semua orang tempat kerja aku hengat aku muda lagi, nak wat acane, aku terima je. Ekekeke


Masa mula-mula sampai UMT, pernah jugak ada orang cakap mata aku cantik ! Semalam pergi kerja ada lagi orang cakap mata aku cantik. OKKAY! ni jack diri senirik. Sebab mata aku cantik, aku nk pakai contact lense. Since aku tak pakai contact lense pun orang hengat aku pakai contact lense,baik aku pakai terus sembunyik mata aku yang cantik nih. Cuba kau pergi jumpa kawan sekolah kau, lepas tu ceritalah 'kau nak tahu tak, tihin puji senirik dalam belog dia!! ' aku bagi tips, apakata kau sebarkan je kat pesbuk kau link belog aku  yang nih.


Im trying harder to tak mengeluh. So, please behave dengan aku. kalau rasa nk pelangkung dengan aku, terailah buat hal lagi sekali.


Takut tak ? takut tak ?




 

7 comments:

NadShaf said...

mata tihin cantik.... teeeheeee...

pating said...

@kakak : bibir kakak seksissss !! :P

NadShaf said...

dik tihin!!!!!!!!!!

kerja rajin-rajin!!

kuat-kuat-kuat!!!

doakan kakak kuta jugak!!!!

NadShaf said...

errrrr
kuta?

kuat loooorrrrr... =,,=!!!

pating said...

@kakak : kahkahkah, tak sempat nk bahan typo kakak ! tihin kuat , kakak pun mesti kuatlah. Ace makan 46 bijik pisang dgn 2 kilo bayam, berak pun lawas. ekeke

Anonymous said...

mata awak mmg cntik tp dicacatkan dgn air mata kesedihan awak,mf kn sy..
~ahe 4711~

pating said...

@AHE4711 : i hold my heart by my own, and im okkay. im okkay but inside im dying :'(