Wednesday, June 2, 2010

kebahagian dalam perpisahan .. pernah rasa tak ?

Pernah tak rasa sangat dan tersangat sedih , tapi masih tersenyum kerana tahu kesedihan itu tidak bermakna .. Pernah rasa sangat dan tersangat sedih , tapi masih tersenyum sebab kita tahu walaupon kita sedih , tak bermakna tiada lagi kebahagian untuk kita.


Pernah tak salahkan takdir sebab ' KENAPA INI SEMUA TERJADI KAT KITA? "

Pernah tak bila anda rasa sangat sedih , anda sangat putus asa .. dan menjadi sangat putus asa ..

Pernah rasa sangat sedih dan tersangat2 sedih , tapi masih ketawa terbahak-bahak , senyuman hingga ke telinga tapi dalam aty menanges teresak2 ..

Pernah rasa sedih dan sangat sedih , tapi selepas awak maki hamun segala jadah .. aty awak menjadi sgt puas ..
Pernah rasa sedih dan tersangat sedih sehinggakan berkotak2 rokok awak abeskan ?n i did it .. tp satu batang je . hik3 .. bukan2 satu hisap saja larrr
Pernah tak awak rasa sangat dan tersangat sedih .. awak menanges sengsorang sambil terbongkang dalam tandas ataupon selubung dgn selimut sambil belit2 sambil lagaaknya seperti kaen kapan ? dan teresak2 sorang2  macam kamatian kucing kena langgar kereta sorong ?..
Pernah tak bila awak rasa sedih awak nk sengsorang je .. tolong jgn kacau saya .. LEAVE ME ALONE !!
Awak rasa nk keseorangan .. sebab awak nk meratapi kesedihan awak tu sengsorang .. meratapi sengsorang okeh !! 

Pernah tak bila awak rasa sangat sedih dan tersangat sedih , awak pergi pub .. menari segala bagai .. awak maen kepala si botak licin .. akhirnya awak tersungkur ..sebab kesedihan awak x hilang2 pun ...
DAN
Pernah tak bila awak rasa sedih dan tersangat sedih , awak mengadu pada ALLAH ?? pernah tak awak kembali kepada-NYA .. Pernah tak awak ucap terima kasih kat ALLAH di beri kehidupan yang sedikit baik sebab masih ade lagi manusia yang bernasib malang lebih dan lebih malang dari awak ?Dan pada saat ini saya rasa sgt bersyukur .. di beri kekuatan menghadapi hidup yang macam $%^& !! 
Semoga ALLAH memberi jalan kepada saya serta penyelesaian yang lebih baik . Samada perlu saya mengundur diri daripada ujian ini atau di beri lagi ujian .. PASRAH !!
ye .. JIWA SAYA SEDANG PASRAH  dalam kebahagian !!
Sekian Terima Kasih ..

No comments: