Friday, August 6, 2010

shawl hanger ~♫♪♪♫*¨*❤

dah lame tak hapdet blog yg mati taknak,meninggal tamao !! hehe .. well , i rasa mood i nk berblog kembali pulih setelah sekian lama dalam keadaan berKECAMUK . berKELANA . berSERABOT . dan sebagainya.

But this tyme , i punye entry luar biasa daripada biasa . Mana datang idea neh , takkan lar i nak cerita satu persatu .. but for any readers or bloggers yg berkenan mahupon berminat atau terngiang-ngiang mahu bende yg i jual neh , sila lah , tamao malu2 eh .. :DD



HOW CAN I MANAGE MY SCARF N BLA3 VERY WELL ?


ok.. i ni tak suke bersepah-sepah. Once i da sepahkan barang i , i sepahkan terus , then baru kemas leklok . Tapi siyes ouh korang , korang pakai hanger neh, tak payah susah-susah nak lipat, teros sangkut , senang cite kan ?? jimat masa , tenaga dan still nampak stylo walaupon korang maen hempas je tudong tersebut . ok tak ? ok tak ? ok tak ?


korang hengat shawl semata-mata je ke ley sangkut kat hanger neh , segala macam jenis tudung , termasuk telekung sembahyang. AMINNNN . Actually , baju tshirt also can meyy .. hehe ..



This is my scarf , tudung , pashmina and bla bla bla collection...ye, curik jugak tudung awning ksha !! sory .. mase tu beliau sedang enak melakukan YOGA !! iye ,, tido !! ;pp ..because im not addicted to awning tudung,but pashmina,i addicted gilerrr !! zassss ~~

Ade 28 gelung .. 7 relung secara menegak  X  4 relung secara mendatar [ gilerkk ayat skemaaa ! ] =.='

posing tepi pulakkk .. jap eh


Wah gitu .. kemas tak ? kemas tak ? kemas tak ? kemas kan ?? ok!! i made d question and i answer it by my own .. =.='

Actually i utamakan pelajar umt (Universiti Malaysia Terengganu) dan rakyat-rakyat di sekitar Kuala Terengganu , senang nak jumpe , abes2 tempat pun pasaraya terkemuka Kuala Terengganu, MYDIN dgn GIANT ! ok ..for those people yg i nyatakan kat atas penghantaran adalah PERCUMA ! teruja tak ? tak eh .. takpe larr ,, senang , tak payah nk pegi pejabat pos segala jadah .. kalu u'oll stay kat terengganu pon, ley jumpe je kan ,, jimat duet pos .. kan kan kan ? Kalau kat U , kite jumpe kat kedai Ex-student .. takkan lar u'oll tak kenal .. pemes kot .. heh


Let me show u hanger ni posing dengan anggun sekali ...


Available in four colours ..

BLUE [feel LONDON ciket]  aka BIRU [malay language]


PURPLE !! aka UNGU .. santeq en !!

GREEN untuk peminat-peminat PAS dan tunbuhan hijau !

ORANGE !! the cool one ! ;DD


dramatik tak ?? hehe


bebel panjang tak guna.. harga tak cakap2 .. aishhh

RM23 serba satu [ nikah bagai ! ] =.='

kalau u'oll duk jauh nak i post , please tambah RM6 for rakyat semenanjung dan RM9 untuk Sabahan dan Sarawakian . :DD

For any keraguan boleh email i kat tihin89@yahoo.com or PM inbox kat facebook i ,search je PATING WONG,u'll find me there ..

lagi senang, tinggalkan komen ! :))

EMAIL  ME YOUR

FULLNAME : 
PHONE NUMBER : 

papehal i roger u by phone , 
senang kan 

CEPAT DAN EFISYEN !!

i malas nak rumitkan keje , lagi cepat deal , lagi bagus ,, barang pon cepat smpy ..

anyway , barang dengan i terhad !! so sape cepat dy dapat ..


SEKIAN TERIMA KASIH ... 

5 comments:

Anonymous said...

saya nak satu...

pat!hing said...

well , tak tahu lar ni betol2 ke maen2 .. hahaha . kalau nak , email ouh ! :))

Anonymous said...

mahal gile lol

Anonymous said...

postage brape?

Anonymous said...

sowi x perasan lak..dah ada bg taw..