Monday, October 18, 2010

hati saya,tak perlu di jagaa ..

Manusia .. masing-masing ada masalah sendiri . Aku dengan masalah aku , ko dengan masalah ko . Masalah aku , bior aku simpan kemas-kemas . Aku memang luah kat twitter . Blog susaaaa , da ramai yang tahuu . Facebook tak payah cakap , kang aku cakap B, sep2 facebooker(s) pegi buat kesimpulan hok A . Tok sey ambe , byk sgt persepsi . Tu tak termasuk stalker2 yg tak bertauliah .



Hati aku tak payah nk duk pi jaga . Klu nak buat pape , tak payah pikir aku . Tapi pikir org sekeliling . Hati aku neh da kebal . Ko nak mengata aku ke , nak tinggal aku tepi jalan ke , nak buang aku ke .. ade aku kesah ? Ramai lar nak kutip aku , sebab ramai lagi yang sayang aku . *agak ganas di cituuu*



Ummi selalu cakap aku ni degil , da 40kali ummi cakap , anak ummi ni da degil betol2 . Ni bukan setakat degil , kerassssss hati tok sah cakap ! along da cakap , ummi kena cakap along ni tak degil , ummi tak dengar . Tape2 , yang penting tetiap minggu ongkos masukkk . hehe . Ummi selalu cakap " along ni tak manja , tapi gedikkk " . haihh ,, mana ummi belaja perkataan gedikk neh ! boboy eh ajo ?


Tak payah tahu masalah aku , even aku takde duet pon , abes2 orang aku cakap syu . Orang terdekat aku , aku pendam sungguh2 . Aku ade masalah takpe , tp jangan orang sekeliling aku ada masalah . Kita settle sama-sama . Even mase tu , mgsa keadaan adalah aku , aku tak kesa . Klu ade masalah , aku nanges dalam tido , mase tu muka ksha pon aku taknak tengok . Ksha cepat tangkap . Dia sgt bahaya !!! *too dangerous*.Tapi bila aku ada masalah , orang pertama terlintas kat kepala aku , SYU ! Bila aku ada berita gembira , orang pertama aku pikir, SYU ! Sebab dia kawan saya . kekaseh saya . smpy bila2 .


Sebab tu aku adalah hipokrit yang berjaya . Pendam perasaan awak fatihin , pendam selagi awak bole . Pendam selagi awak bole tahan . Pendam selagi awak terdaya . Pendam selagi awak kuat . Sebab fatihin kuat  macam 46 bijik pisang . Hati tihin kebal macam kereta president AS , kena tembak pon tak tembus .


Dunt talk bout LOVE . Freak tahu takkk ! Still waiting for my dream Adam . Kalu bole tak nak berchenta , masuk meminang terus bole takkk !!! At least , klu aku nak beromantik lepas neh , nak pegang tangan bagai , candle light dinner kot-kot lar kan , *evil laughing* , da tak berdosa . Mase tu kot2 teruja nak rasa tangan laki aku lembut ke kasaq macam kertas pasir . Manalar tahu kannn . *berbunga-bunga sekejap*


Ada banyak luahan hati yang aku tak publish . Biarlahhh . Ada benda tak patot ramai yg tahu , ada benda yg patot ramai org tahu . Tapi andaikata , aku hidup tak lama kat dunia neh , aku wasiat kat syu , publish semua post aku yg tak terpublish . taw syu taw . Ekgi aku list pasword2 aku . Mung jangan pergi awal dari aku , bior aku gi duluu . Kadang-kadang op syu , aku takboh doh naek moto , sebab selalu pikir ajal aku atas moto . Sokmo terlintas gitu , sapa nok naek moto pong ketor . haihh . *ceta ntah hape2*

Satgi klu aku mati , aku nok jadi hantu kat orang-orang yg ganggu hidup aku . Mase tu kalu nk wat cerita jangan pandang belakang 5 , aku bole jadi hantu jinak . Bayaran , bacaan yasin 30 hari 30 malam . bole ? haha ..

Berat badan makin menurun , seluar makin longgar , baju kurung da jadik macam baju kelawar , lepastu seluar jeans , klu tak paka belt , 1/2 inchi perjalanan mesti da londeh smpy punkoq ! dah tak mantop macam duluuu . dah tak style macam duluuu . Tak lebih 6 bulan , berat badan ko turun 10kilo , ko tak teruja ke ? Meh blaja kurus dengan  aku . Tak payah ubat , tak payah guna herba . Guna psycho jerkkk !


Final dah nak dekat , perasaan suck gilakkk ..

Please final , fuck up my bitch heartttttt !

2 comments:

Mye said...

sis..sedih ar..
tamo ar sedih2 ag..
tian tau..
kate kuat mcm 46 biji pisang..
tamo nanges2 tau..

pat!hing said...

sis kuat macam mye ! horlicks forebaaaaa ! huhu

tengs mye sayang :)