Sunday, December 5, 2010

bestie smpy hujung kentut !!





aku dengan PENKETUT TEGAR !
setegar-tegar dy , dy lah sahabat aku yg paling-paling amek tahu pasal aku
shit ! dy kentut suke hati ,
bersepah pulak tuh

" sambil tarik muka , badan senget kekanan dalam 18darjah aku kira "


kitorang :: zaher ko nak kentut eh ?

zaher :: aku tak tahan lahhh 


" lari berterabur !! " sengal tak mamat neh ? nak buat boypreng ? tolong pikir 101 kali , tye kitorang dulu , soheh2 . bereh ?



pagi-pagi sebelum first paper dapat text dari Zaher


" Tihin da print slip exam lom ? "


maknanya pagi tuh aku bergasak lah kan gi CC bagai , terpaksa gi exam awal sebab nk gi CC dulu . 


Esok due date daftar course , malam nye aku terkapai-kapai . Sebab ;


- cik patihing yang pemalas neh tak pernah daftar kos seniri dari sem satu lagi. Jahanam tak saya ? Hehe


aku : zaher tolong daftar subjek utk aku !

zaher : bak ko punye UK number dengan IC . Lembap !


" see ! da selesai keje aku , dari sem 1 , mmg dy je yang tolong daftarkan kos utk aku "


ko memang penKENTUT TEGAR yang terbaik lah zaher !!!! 



masa ni zaher senyum bagai , si aiman pulak buat muka macho,epul as ussual ilex je lah,tetibe zaher bunyik

" eh eh terposing pulak , bukan kamera nmpk pon "

see , kesengalan dy terselah terang lagi nyata hatta bersuluh. Ada hati lagi ? Pikir lagi okkay


kat pesbuk aiman komen gmbr ni ;

" epul buat muka menggoda ! "


ello ! mestilah menggoda okkay , klu tak , takkan lah mamat yang menentang hukum alam ( gay lah awakk ! ) dan nyah-nyah kat alam cyber tak berputus asa ajak epul ber HAK HAK HOGAN !! Hot gitu kawww epul .
Naseb beak iman epul kental (errkkk .. kental ke makkk ? )


ni nak marah neh , aku tak sempat nk angkat peace yaww ! sape tukang amek gmbr neh ? urghhh >.< . Hatta , nak berdiri tegak macam tiang bendera pon tak sempat . Ni sape amek gmbr neh !!

" kak shaaaaa !! "


masa ni aku cakap , 

" eh awan kat belakang tu cantik lah ! "

aiman dengan sepantas kilat

" aah lahh , cepat amik gmbr ! "

akuu lagi ke kena snappp !! grrrrr >.<




aku memang selalu tak sempat posing , cengginilah kan korang buat kat aku , takpe takpe takpe , aku egt ! egt smpy bile2 , sebab aku je selalu amek gmbr tuk korang kan mamat gonjols 3 mangkuk hayun !! geram lagi nih !! gerammm !!


FINALLY! FINALLY! FINALLY! baru cantik sikit aku posing , eh bukan sikit , memang cantik pon , eh suke hati aku lah nk perasan . SEBOKK ! uh ..

Ada one night neh , Zaher tepom aku , 

" Tihin , gambar aku kat header belog ko handsome lahhh, epul pon handsome "

Kah kah kah , bergolek aku kat dalam bilik ,geylaa ah ! bajet hot , market tinggi !! ko nak lagi ngorat zaher ? Pikir pikirkan lah dan selamat beramal.

Pernah lagi Zaher cakap kat aku ,

" aku rasa gambar ni kita kat luar negara lah tihin "

Hiperbolaaa Zaher sangat tinggi okkay kengkawan !


aku upload kat facebook , gambor ni lah yang paling banyak orang like , perasan tak sesuatu ?

" aku takde pon kat dalam gambar neh ! tsk tsk tsk .. sebab aku yang tukang amik gmbr , tukang suoh posing bagai , aku selalu takde , korang tak rasa ke aku ni sadis , tragis dan magis ?? simpati lah ! simpatilah ! simpatilah ! Ramai cakap gambar ni cantik , tapi tapi tapi , BAGI AKU TETAP TAK CANTIK SEBAB TAKDE AKUUU !! "


shut the hell up yoo guys ! :)





aksi adik-beradik tak sama bapa , tak sama ibu , DNA jauh sekali , tapi kalau gadoh ! geram pon ade , ketawa terbahak-bahak konpem2 lah kan.
Pernah sekali , aku mengata si BERUS neh , eh korang tak kenal eh sape berus ? Zaher lah,tgk rambut lah berroww !! macam berus halus tak ? tgk LIVE lah baru boleh feel.

zaher :: ko ni kan tihin ,aku sumpah ko cirit-birit

aku :: ko ni kan , klu menyumpah orang mesti cirit-birit . Ishkk !

aiman :: ko tahu tak , yang ko menyumpah tu sakit ??

berdekah-dekah aku dalam kereta masa tuh . Diorang kalu gado comel . Gadoh  punya gadoh , gi mana-mana , maen banjir , same-same jugak , klu bergurau sakan . Ho ho ho , ada orang ngenduuu nampaknya.


Diorang neh , berangan-angan nak masuk The Amazing Race Asia , tengah tunggu cukup umo , kemudian selalu lah cakap-cakap , berangan-angan setiap kali sekatan bagai . Masa ni konpem aku ketawa tak hengat dunia. Tapi aku tahu , klu kena sekatan , mesti Aiman jadi mangsa , tapi klu bab air mesti Aiman surrender awal2 . Tapi aku harap , klu ade cabaran AIR , dua-dua mangkuk hayun kena buat . Aku nk tgk jugak gelagat si Aiman tu nti . ( aku memang kejam Aiman , ko mmg da th kan ? )


Tang perut memang kena jaga , tarik napas dalam-dalam , tahan lama-lama , br kempis tang buncit tuh.
A nice guy , dy ni tak teruk sangat macam Zaher , ala-ala matang , tp pelindung . Jaga ko betul-betul , gentlemen abes . So , no wonder lah MAS COTEK (nama nyah , yang da byk kali kena reject ,tetap tak berputus asa add epul kat tagged) berkenan kat Abg Roy , eh salah salah , berkenan kat Epul , Gay tak payah cakap lah kan . Selera tinggi betol mereka-mereka tuh ! Haihh


ehem ehem , bodyguard saya mestilah mantap mantop dan malatop ! sampy sekarang aku tak paham kenapa Zaher suka posing buat muka bajet comel cenggitu . Haihh

Pengurus projek , ketua geng, sebab apa kaksha ketua ? jeng jeng jeng . tak boleh cakap , isu sensitip !!


Dulu sebelum nak masuk U , ramai senior-senior cakap , 

 nanti korang da masuk U , da takde da orang nak amik th pasal korang , semua buat kerja masing-masing , bawak haluan seniri-seniri , sakit demam semua korang tanggung seniri 

ye ke ? aku tak rasa macam tu pon , aku saket , ade orang bawak aku gi hosp , aku ade masalah , ade je orang nak dengar bg semangat segalaa , as long as mangkuk2 ni semua ada dalam hidup aku , aku takde pakwe pon takpe . HAHA


ko kentut lah banyak mana , perut ko sebesau mana , jimbet pon jimbet lahh , belom kawen pon takpe ; korang tetap sahabat aku sampy bile-bile 

psst ; korang tak payah nak tacing sangat , aku tengah ngendu korang neh , zaher dengan epul bila nak ello aku ajak kuor neh !! aku bosannnnnn >.<






2 comments:

LoveIsAll said...

comel yang pakai seluar pendek tu..auuummmmm~

haha.

pat!hing said...

kakak ! pehliss lahhhh >.< ,
jangan cakap cenggitu !
ni klu dy baca 3bulan malam ,3bulan siang dy perasannn taw takk ! adess