Tuesday, December 7, 2010

saya pon nak ber'maal hijrah !

hari ni keluar . hang out . nak upload pic , tp gambar takde . cena nak upload . ade paham ? tak paham takpe lah , kita paham nape korang tak paham . hari ni mood ngengade , namo kaco bole tak ? terima kasih .


hari hang out dengan epul . ajak zaher . tetiba dy emergency konon . eh emergency betol-betol kot . tp sedey lah kan tak cukup korum . haa ! tetibe teringat si gonjeng eca . kita pernah buat entry pasal minah neh . cube egt balik . alaa , konpem tak egt , nyanyuk lah korang neh . kepok pale kang ! eh anak orang , tak pasal kita kena saman nti .awak tekan kuat-kuat kat sini kita nak egt kan awak balik .


kita tahu , klu kita call minah ni ajak kuor , on aje . dan memang benar dy adalah seorang kaki on . i told u guys !! da lama tak jumpe dy , bercerita bagai lah kan .


eh eh lupa nak cakap , arini kita pose . masa nak kuor ummi tengah tido . dah sep siap pakai baju , pakai selendang bagai . br kejut ummi bangun tido

" ummi , along nak kuor gi tengok wayang eh ngn epul ngan eca sekali , nak salam , epul dah sampy dah tu "

haa ! jahanam tak kita ? ummi kita tak sempat nk kate pape pon , kita da blaaa . jangan ikut perangai jahanam kita . kita namo jadi anak dosa . ummi kita tak marah , jadi kita tak berdosa lah kan . HEHE .


hajat di hati nak tengok wayang . gi kluang parade

" maaf ye dik , arini cinema bukak sampai kul6 je , yang tinggal pon cite NGANGKUNG "

untuk pengetahuan umum , epul da tatap da cite Ngangkung neh , takkan lah nak tatap lagi kan.


decide to go to kluang mall pulak , manalah tahu ade tayangan smpy mid-night

" maaf ye dik , kita bukak smpy kul6 je , last cite SAYA TAK BODOH , sempena menghormati Maal Hijrah "
bahagian aku menjawab

" ooo , diorang nak ngaji-ngaji lahhh " 

tak ke ko sentap gila babeng , mak sentap nyahhh !! sentap sangat !! Masa ni kan awak , kita sentap sambil bebel-bebel


" memanglah aku tak bodoh , sapa kata aku bodoh !! "

 nak salahkan siapa dalam hal neh ! melepas nak tengok Rapunzel !! balasan kuor masa akhir tahun . orang lain baca yasin 3 kali , kita konon nak berjoli sakan . =.=' . ampun . ampun . ampun .


bukak pose . makan chicken chop satu pinggan . lepas tu abes kan chicken grill eca. sampy uma ummi masak nasik ayam . kita baham pulak satu pinggan . lepas tu baham choc indulgence satu pieces . sekarang kita tengah kunyah strawberry choc cake . naaaa ! konpem kita hantu makan lepas neh ! tolong berat jangan naek , kita mohon sesangat ! =.=' . pehlissss .


jangan ikut pangai buruk kita . jangan ikut perkataan buruk kita . yang baik amek tauladan , yang buruk tolong buat sempadan . kita manusia biasaa je . tak baek macam malaikat , kadang-kadang lebih jahat dari setan . naaa . takut lah tu nak kawan dengan kita . kan kan kan . kita tak kesah lahhhh !! ramai lagi orang sayang kita . wekkkkkk ! ;p


cake da abes , nak pegi makan nasi ayam lagi , namo jeles ngn kita .


xoxo




salam ma'al hijrah . kita harap tahun baru ni kita berubah . kita da namo jadi macam setan . kita da namo noty-noty , kita da namo buat temberang . kita da namo ponteng kelas . kita da namo tinggal yasin setiap malam jumaat . kita ni da namo cakap je , tp tak buat . ngeh ! tp kadang-kadang kita cakap je . tp tak tak buat ! kita manusia biasaaaaaa .







.

3 comments:

Affieza said...

Salam Maal Hijrah...moga tahun ni lebih baik dari sebelumnya...

.MISS_SHASHA. said...

hahahhahaa

eh, tergelak pulak hahahahah. eh gelak lagi..

ok, first thing first, ko pehal cakap kami awak ni??? gewwwliii nya i! ewwwww..

2nd, kahkah ko xdapat tgk wayang ke? kesiannya kan nak balik tganu kan? bape lama dh ni x masuk panggung hihi patut la epul ckp kena bc yasin. hihi

3rd : mak aku ckp yg bc yasin 3 kali tu Nisfu Syaaban bukan Maal Hijrah. tp apa salah nya kan kalo nak bc 3 kali? ko baca x? hihi

4th : KO PEHAL KUAR TAPI TAK HAMBEK GAMBAR??? LOSERRRRRRRRRRRR! rasa mcm nak simbah slurpee purple kat muka ko! ]

sekian, [ko tak payah nak balas kat aku hulu or whatsoever pasal jahit 5 jarum. aku ni spesis tahu dimana bumi dipijak! kah kah kah]

dAYaHnANoHa said...

saye da tag kamoo..jom join!!
http://dayahnanoha.blogspot.com/2010/12/contest-birthday-lina.html