Thursday, December 23, 2010

friend forever till my last breath.


Saya nak cakap , semalam saya keluar. As ussual , mestilah keluar dengan my bestie. Saya takde pakwelah nak gi ngedate bagai. Nak minum satu straw segalaa . Takde!takde!takde!Ehem .. ehem .. i single lagi taw , sape nak ngorat , ikut turn bole ?? *amaran keras*Saya ada ramai kawan , tapi awak yang paling saya sayang . Saya tahu awak dah tahu . Saya tahu awak pun pikir cenggitu kan. Dalam ramai-ramai kawan awak, saya yang paling awak sayang kan ? Katakan lahhhhhh *sambil menjerit hentak-hentak kaki*
Saya ada ramai kawan , tapi awak yang paling paham saya. Bila saya ada masalah , orang pertama saya fikir , mesti awak . Bila saya rasa susah , orang pertama yang saya fikir ,mesti awak . Semua awak . Awak tak rasa ke ? Rasa lah ! rasalah ! hehcop ! cop ! awak , muka awak sembeyy neh !! Again . Takpe , comel awak tak hilang . Keayuan awak tak pergi jauh , kalau ada orang mengata awak , cakap dengan dia , langkah mayat saya dulu , bior orang tuh kena badi mayat saya . Kurang hajau betol orang tuh ! ishhhkk

Saya tahu awak tengah ada masalah , awak tabah taw , ego awak tak tinggi sangat pun , awak pun tak keras kepala sgt pun, awak bersabar eh. 


Okkay , kali ni tudung awak sangat jetak ! errr , saya tak reti nak translate dalam bahasa standard neh . Takpe lahh , buat-buat paham je lar eh . Ngeh ! 


Saya sayang awak . Siapa awak . Dari mana awak datang . Dengan siapa awak berkasih . Nama awak tetap saya sebut dalam doa saya. 


Awak , ni puisi khas tuk awak , sedap dari A.samad said lagi taw. Sila baca dengan penuh perasaan :)Saya tahu , 
awak ade gigi katang . 
Tapi saya ada hidung comel . 
Awak ada kulit putih
saya ada errr.... kulit dop berapa nok putih ,
awak ada hidung mancung
saya hidung tumpul
saya nok kasih ngn awok
tp dop leh !!
awak cas negatif , saya pun cas negatif
dop leh beranok kekgi
yela , macam mana kita nak rai malam pertama !
heh !


saya sayang awok ,
awok pong sayang saya
more than enough !

what a wonderful life !!!big pussy fullsetopppp !


.

1 comment:

Anonymous said...

tengs dear. love u so much !