Wednesday, January 5, 2011

1st time jejak lantai bilik kuliah.



Kelas da setart da seminggu , percaya tak ni hari pertama , bukan bukan , kelas dah banyak setart tp kan hari ni br aku jejak bilik kuliah . Bayangkan lah kelas semua setart kul8 , kau hengat aku semangat nak bangun awal pepagi buta , serah body aku yang tak berapa nak berlemak ni harung air sejuk bagai ? hohoho .



Tak payah nak tenung lama-lama muka aku yang makin bulat tuh . 





5 comments:

P U C A T said...

suke2..
nok study mule ase...

Affieza said...

Hari ini first time...esok lusa...ber-time2 mau jijak itu dewan kuliyyah..hehe

serinditMERAH said...
This comment has been removed by the author.
serinditMERAH said...

mcm bese msuk je bilik kuliah ni.. kompius2...

pat!hing said...

@k.ijah : meh lah apply umt , tihin jadi senior k.ijah . HEH


@k.fiza : err , i wish too . da tak malas macam sem2 lepas . HEHE



@pejo : woot .. woot lupa daratan ke weyh ! HAHA