Wednesday, January 26, 2011

cinta jahanam.



kalau lah aku di beri peluang ,
aku nak main piano ,
aku nak ulik lagu dadali ni untuk kau ,
sebab lagu ni luahan jiwa aku untuk kau yang kejam.


Aku rasa , kau pergi jauh-jauh lagi bagus ,
tak payah ganggu hidup aku ,
gi cari kebahagiaan kau sendiri ,
aku cari kebahagian aku sendiri .
kita cari kebahagiaan masing-masing .


Cinta kita ni macam fuck-ing style tahu tak ,
bila kau nak , kau masuk ,
bila kau dah puas , kau keluar .
kau ucap kata cinta sampai berair ,
kau tinggal bila kau rasa kau dah tak berselera ,
dan cari yang lain , tinggal aku kat sini.


Kau memang hebat !
Kau memang yang terbaik .
kau tahu tak aku amik masa nak pulih ,
kau tahu jiwa aku ni bape hari masuk wad ?
kau tahu tak mata aku ni bape kali kena bedah sebab hydration.



Kau pergi dengan cinta jahanam kau ,
cinta yang kau agung-agungkan sangat tuh ,
cinta yang kau bangga-banggakan tuh ,
cinta yang kau rasa itu cinta hidup malah cinta akhir kau ,
dan 
cinta yang menyebabkan kau ketepikan aku di tempat yang paling hina .



sebab laki macam kau memang tidak tercipta untuk aku ,


dan


perempuan jahanam yang kau buang ni , kau biarkan je lahhhh ................................................... !








4 comments:

serinditMERAH said...

sekali lagi aKu mari buat onar..hahaha

serinditMERAH said...

xpe tihin,, biawak bukan sekor,, air laut ade byk ombok..haha

pat!hing said...

@pejo : buat onar jauh-jauh !!!! dop leh wat sini .. HAHA

pat!hing said...

@pejo : tapi biawak bengom ni ramaaaa !! wakakaka . nak cari hok juruh lop !! =.='