Tuesday, January 11, 2011

i've my own 5 idiots



cakap banyak tak guna .
kau layan gmbar je, aku malas nk buat description satu persatu .
kau hengat aku rajin macam A.Samad Said ,
tapi aku tak malas macam taik .








aku gelap ke , kamera yang gelap ?
tak lah , bilik ni kot yang gelap.





gambar aku kena kecik-kecik je ,
al maklumlah , merendah diri orang melayu panggil .
omputih panggil aku ni humble .





aksi lucah zaher .
memang dia spesis tak bertamadun .
dalam 5 orang idiot ni , dia lah yang paling idiot !



orang kat belakang sibuk cari selimut ,
dia sibuk nak berkemban ,
budak ni maen lenjan je , kat mana-mana jadi ,
memang spesis tak tahu malu.
gua cakap kat lu orang secara serious neh !!






kau jangan tak pecaya ni aiman ,
makin lama makin gonjeng ,
aku pun tak paham.


makhluk ni apatah lagi kan.


bila muka dia cenggini , maknanya adalah tu benda baru yang pelik-pelik dia baru jumpa.


pilih warna ,
pilih material ,
bukak pelastik , tengok saiz ,
gadoh nak selimut kaler ni kaler tu

*nak dijadikan celitaaa*




semangat tak nak sekend harga ?




kat leher tu bukan tangkal ,
apatah lagi rantai ,
tu tasbih T.T


*tsk tsk tsk*


see , aiman makin gonjeng kan , 
mesti korang tak percaya .
ok sekarang ,
kau tengok orang kat depan yang tengah semangat cari beg tuh.

*ahhh , macam da jumpa je yang berkenan*



warna pink yaws !
mamat ni kalau nak tahu , dia ni jambu siket T.T




muka taley blaaa , macam tahan kentut .
diorang tahan napas kot , 
berat geylaaa weyhh !




turun tangga MYDIN , next destination pulak eh .



aku upload satu-satu neh , korang kena tengok jugak sampai abes !









--- paksaan ----













tangga giant ! kami memang tak tahu malu .
sedih nya T.T



*tsk tsk tsk*



tengok menu , macam buku logistics dateng .
semangat wokk !


macam biasa , aku akan tanya waitress tu sampai kau tension !








cium bukan muhrim .
tapi tak de nikmat ! T.T


jam baru lah konon .
kau nak tunjuk .
bulu berjebong jebong !
urghhh >.<

















done! we'd done ! done ! dengar tak done ?
kau tengok total , maknanya aku kena puasa seminggu tak makan chicken rice shop.


eh , aku nak cakap sikit neh , 
gambar makanan semua aku yang amik !
cantik kan ! biorlah aku nak perasan . sekali sekala






fokus kat baju hijau tuh.
perut dia timbulkan =.='






epul ke yang baca ?
baca tafsir sufi tuh epul ke yang baca ?
yang baca tu epul ke ?






bila orang gemuk naik beskal kecik .
bila beskal kecik dinaiki oleh orang gemuk .
eh gemuk ke ?
tak lah , dia selim je .




sebab kau comel dik .
nanti da besar teruskan pakai tudung ,
jangan jadi macam akak eh dik


tsk tsk tsk




\
apek ! muka kau kan ..................

sama dengan muka apek yang ni .
korang kembar eh ?
korang punya DNA sama eh ?
korang ? korang ? korang ? haihhh








hujan rintik-rintik , air bergelora .

keluar giant hujan lebat , tapi tak mampos lagi . HEH









aiman comot , malas lah nk heboh kan ,aku semangat nak amik gambar kau .

sekali kau sedar kan ! sebab kitorang tak tahan nak gelak !

*kah kah kah*


sekarang aku dalam mode kuat makan ,
kau kasik aku eskren satu gedabak kontena ,
aku sanggup hadap !




macam iklan maskulin tak ?
nak amik jadi part time model ,
berunding dengan aku ok !


sebenarnya , sebelum enjin kereta nak setart .
terjadi satu kejadian , dimana .......
ishk , tak bole cerita .. ada ammar , nanti dia bising !


*HAHAHA*



lepas tu masuk kereta , jadi pulakkkk ...
tak boleh cerita , nanti aku malu ! =.='


kalau cenggini , baek tak payah buat belog ! ok ok ok .



make sure , internet speed korang baik punya , sebab aku upload banyak gambar . 


Lepas tu aku nak korang , scroll balik naik atas , kita gambar aku ade berapa keping . Camerawoman memang selalu bernasib malang T.T



*tsk tsk tsk*






.




5 comments:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

mknn mknn mknn...

pat!hing said...

jom jom jom ! :)

NadShaf said...

gambar no.10 [like] hahahahahaha...

Affieza said...

Abs semua bhgian g terjah....ni byk mborong ke byk mcuba???...hehe

pat!hing said...

kakak : kakak ni tak abes abes yang no 10 tuh . belom tengok perangai senar dia , meh cini saya ajak kakak jumpa dia :)


K.fiza : mesti lah k.fiza !! tinggal lagi setahun je lagi T.T