Tuesday, January 25, 2011

semoga ALLAH selamatkan kamu.

Salam sejahtera buat sahabat yang jauh di mata , jauh di telinga , jauh di dahi , tapi tetap dekat di hati , apatah lagi dalam facebook kan. Wah kau , friend list macam artis . Komen jadah tak payah cakap lahhh , kenapalahhh aku tak de kat UPM ekk , boleh tumpang glamour !!!! aku boleh jadi PA kau , usung kau gi mana-mana , jual kau dekat tepi-tepi bangunan ... alaaa , mmg dari sekolah dulu lagi aku duk ikut bontot kau , eh tak , kau ikut bontot aku kan :)



Kau igt tak , kita kan pengawas paling gonjeng zaman dulu-dulu , kalau ada kategori pengawas paling malas , kalau kita tak pegang tak sah lah tuh . Ada tak pengawas yang berani fly balik awal semata-mata nak gi CC ? Ada tak pengawas yang masuk bilik cikgu disiplin , aku sembang lebat dengan cikgu disiplin tuh , kau senyap-senyap amik balik barang yang kita rampas ? Aku igt lagi , aku rampas barang budak tapi aku simpan , lepas tu kasik balik . Ok ! Rahsia dah pecahhhhhhhh ...


Kau selalu lepak rumah aku , since ummi dah anggap kau razia dengan fatin macam anak sendiri . Aku pun macam dah buat mak kau macam geng .


Sekarang semua dah belajar jauh-jauh-jauh . Aku tercampak kat Terengganu , Razia tercampak kat Tanjung Rambutan Tanjung Malim , Fatin tercampak dekat UKM . Kau dengan Jia je jadi orang sebab korang jadi cikgu . Aku pulak keje tukang nak ngangkut jual korang kat Lombok . Nanti aku nak anak aku korang yang ajar ,sebab kalau anak aku tak buat kerja , kalau anak aku nakal macam aku , sengal macam aku ,degil macam aku , mesti korang tak sampai hati nak marah . Kot-kot Fatin kerja dekat Nona ke, Buletin TV3 ke , boleh aku lari sekeliling kampung cakap tu kawan aku. Kalau fatin tak jemput aku gi majlis perkahwinan kau , aku nak jugak Ghafur konon-konon datang jemput aku. Sebab aku nak gi kawan aku artis kawen.



Dulu masa kerja sekolah aku tak ciap , korang selalu tolong siapkan . Jia buat data , fatin tolong buat graph , kau cah kau tolong tengok kan . Tak , tak , tak , ecah selalu tolong jugak . Kadang-kadang jia buat graph untuk aku . Dulu selalu kena jawab soklan , cikgu kata " sape tolong tak boleh jawab exam ! " kita kan sengal , seboleh-boleh nak tolong sesame kita . Isyarat tangan , isyarat mulut bagai sungguh-sungguh neh . Last sekali takde pun yang gagal , makin up ade lahhhh . *bangga diri*


Masa STPM , kau igt tak cah kau tido rumah aku , kita study sampai pagi woooo !!!! Bersungguh-sungguh kan kita . * gedik . gedik . gedik * Kau igt tak masa kita nak exam economi , fatin sakit , sampai kena usung ,  aku , kau dengan Jia jawab exam sambil nanges-nanges . Sebab sedih kawan baik kita sakit , ntah boleh , ntah tak jawab exam . Nasib baik fatin result molekkkk kan . Yabedabeduuuu :p


Aku curik gambar kau , beranilah saman aku !!

Sekarang aku baru nak gi point yang sebenar . Aku tengok bukan maen ramai orang wish besday kau dekat facebook . Ok lah kan , kau kann artis !!!!!! *aku nganjing ni ecahh *

kau igt tak teka teki aku ? boleh tak nak teka lagi ??? HAHA , siot je eh kau , siap delete !! kecik aty i taww




Happy Birthday Sayang ,
Semoga panjang umur , dimurahkan rezeki
mendapat kebaikan di dunia dan di akhirat .
Nanti balik tunggu aku ,
kita ngedate ,
aku ada banyak cerita dongeng yang nak diceritakan neh.
Jadi cikgu bior bonar-bonar cikgu ,
Nanti anak aku gonjeng macam kau kang ,
nak aku saman kau ?
jangan ajar anak aku main cucuk-cucuk macam zaman kita
T.T tsk tsk tsk






.

4 comments:

NuruL SyuhadaH said...

cam best je tgk dslr die..pnjam boleyy? :p

pat!hing said...

@k.nurul : DSLR pinjammm jugakk tuh ! HEH :p

serinditMERAH said...

saing mg ni comey r tihin..(mery)

pat!hing said...

@meghi tumpang pejo : meme dy comey lote pong .. artis kan nihhh ... HAHA ,tp aku ase dy tinggi dari mung kot menghi !! HAHA