Saturday, February 5, 2011

one upon a time;HE IS MY GALANG.

Aku buat entry ni untuk kau ,
aku tak tahulah kot-kot kau dah tak usha belog aku kan ,
dulu kan aku selalu buat entry pasal kau ,
pagi-pagi kau ucap selamat pagi kau tanya aku ; hari ini dah hapdet belog ke belom ?
aku ni dari malam takdi tu duk fikir nak buat entry hape eh ,
nanti kau nak baca.


--- Sumpah , aku rindu kau sekarang neh ---


Aku nak kahwin dengan kau , aku peduli hape orang nak cakap ,
cuma bagi aku masa nak berfikir je ,
kau maen redah je lepas kan aku ,
at da same time , kau mintak aku balik .




---DALAM MASA YANG SAMA !---






Mula-mula aku serabut , sebab kau lepas kan aku ,
alasan PARENTS 1st , PEMILY 1st ,
itu belakang kira ,
aku yang nak kahwin dengan kau , bukan nya PARENTS aku ,
PARENTS aku , aku selow talk lah nanti ,
arghhh , kau agak KEJAM kat situ.



Memang ramai cerita buruk pasal kau dekat adik aku ,
adik aku stalk kau ,
adik aku tanya kengkawan dy pasal kau ,
apekedehal , tu pun dah gegar ke ??
aku ni bukan jenis tak fikir panjang ,
aku nak terima kau berdasarkan KEADAAN kau yang sekarang ,
bukan masalah kau yang masa lalu .





--- TAK SALAH MEMBERI PELUANG , KITA MANUSIA JE , ALLAH SENTIASA MEMBERI RUANG DAN PELUANG KEPADA HAMBANYA , APATAH LAGI KITA ; MANUSIA JE ---






Aku block kau dari facebook ,
sebab tak guna jugak aku kawan dengan kau ,
sebab kau hide aku dari tengok wall post kau .
Tapi kan bro , kau cilap ,
aku dapat jugak tgk wall kau , tengok balik gambar2 kau time aku rindu ,
ni NURFATIHIN lahhh , stalker ! HEH



Kalau aku rindu sangat ,
aku search kat tenet je ,
cari GALANG , konon-konon aku tengok kau lah kan.


Gua rindu lu dowhhh !!



Aku tahu , kau dah bahagia dengan orang lain .
kau jaga dia elok-elok ,
masa kapel dengan kau , aku rasa heaven sangat ,
kau layan aku baik , kau cakap dengan aku baik-baik ,
kau jaga hati aku baik-baik , kau dengar cerita aku baik-baik ,
terima kasih dekat kau.



Lepas dengan kau , aku dah tak nak bercinta dengan sesape [kot]
aku nak tunggu orang datang meminang ,
aku rasa cinta tu makan hati aku sikit-sikit ,
aku rasa cinta tu wat jiwa aku hilang ,
aku rasa cinta itu macam buat hotak aku tak betol ,
aku rasa cinta itu bukan untuk aku.
aku rasa dalam hidup aku memang takde cinta.



At least , aku ada hitman yang selalu buat aku jadi giler !! :)




.

2 comments:

applemasam said...

"Aku tahu , kau dah bahagia dengan orang lain .
kau jaga dia elok-elok ,
masa kapel dengan kau , aku rasa heaven sangat ,
kau layan aku baik , kau cakap dengan aku baik-baik ,
kau jaga hati aku baik-baik , kau dengar cerita aku baik-baik ,
terima kasih dekat kau.
"

ayat ni wat kite sdeyh..:(

pat!hing said...

@tyka : olololo tyka , namo sedih eh , meh nk pok pok meh ..


-- big hugs fer u --

:)