Sunday, February 27, 2011

mood : MIANG !

Kau mesti hengat aku ni gila gila gila seks kan . Yelaa , nak kahwin bagai , lepas tu nak anak , nampak sangat aku sangap nak malam pertama. KEPALAHOTAKAW !


Sekarang umur aku ni memang dah layak dah kahwin , lepas tu kalau aku bersetubuh pun memang boleh dapat anak. Aku bukan hotak lucah nak rasa ada perasaan sebegini bagai , tapi hotak aku dah matang nak pikir bende2 yang censored begitu . KEPALAHOTAKKAKUUU ! haha


Tapi kadang-kadang , kadang-kadang lah kan complicated jugak tengok orang yang dah berkahwin. Dulu masa kecik-kecik tak paham kalau tengok parents gadoh-gadoh , tapi sekarang dah paham . Benci tahu tak !! Better kita tak tahu kan , tak paham . Ni kalau dah paham , mulut ni asyik nak melawan rasa diri ni je yang betul. Kadang-kadang nak back up yang mana pun serba salah. Yang Makdara cakap , Pakteruna yang salah , tapi Pakteruna cakap , Makdara tu yang tak paham . Anak Makdara dan Pakteruna ni yang pening. Bila anak ni backup Pakteruna , Makdara merajuk !! bila backup Makdara , kecian Pakteruna .


Aku ni spesis cepat tacing kalau ada bab-bab kekeluargaan. Pernah aku tengok lelaki tua dan bini nya juga tua , naik motor berdua , aku rasa motor tuh usianya sama dengan diorang , menyoroti jalan raya perlahan je , terus airmata aku berderai . Kentalnya mereka sehingga usia itu.


Pernah jugak aku tengok , seorang lelaku tua dan perempuan tua berpimpin tangan melintas jalan. Terdetik lah jugak masa tu , mesti cinta diorang mekar sehingga kini , Alangkah indah !!


Aku suka tengok lelaki yang bawak anak-anak , bergurau senda , Giler sweet !!! Papa kejar anak mama , mama tengok dari jauh je sebab masa tu tengah sarat mengandung .



HAHA . :D






kepalahotaakkkk aku sekarang tengah giler !



 

10 comments:

mR. sMiLe said...

forecasting... haha

applemasam said...

oke, statement last xbole blah yea.. papa keja anak mama mama tgk dr jauh..hehehehehe..
tp tyka pon ske tgk lelaki bwk bdk2 kck..nmpk sifat kebapakan..hehehehe..macho pon ade.hehe

pat!hing said...

@meghi : well well well , im forecaster ! HAHA . kasik can lah aku berangan kejap weyhh !

pat!hing said...

@tyka : nampak penyayang kan , ouch ! so sweet ! adorable . haha

|-sw33t-dream-| said...

sweetnyer main kejar2x bagai...huhuu....

pat!hing said...

@sweetdream : haa , th takpe !! tengok dr jauh senyum srang-sorang kan .. hik hik hik

mR. sMiLe said...

pahtu cik patihing pom berangan... tersengeh2 sorng2x.... hak3x

pat!hing said...

@meghi : ehem ehem , jangan bising dowhh , senyap-senyap je . kau ni , malu kot aku (n_n)

dylla bakri said...

hahaha..comot je entry..but nice..comel gle ye pape mama ye di situ...

pat!hing said...

@dyllabakri : haha , tuan belog ni suka berangan sikit :p