Thursday, February 3, 2011

shut the HELL up !!


Kadang-kadang bila kita diam ,tak bermakna kita setuju ,
Bila kita diam ,tak bermakna kita tak setuju ,
sebab kita rasa ,lebih baik kita diam daripada kita berkata-kata,
sebab lagi kan ,kalau kita berkata-kata ,perkataan kita tu nanti mungkin akan menyakitkan hati dia.lagi-lagi klu mulut aku ,hati kau tu aku siat halus-halus ,air mata berdarah kau keluar pun aku tak layan !

tak , tak ...sebenarnya , aku rasa baik kau diam ,sebab kan , bila kau bukak je mulut kau ,aku rasa bahang tiba-tiba ,aku rasa panas hati tiba-tiba ,aku rasa nak hembus balik ,since aku ni panas baran .as long as perasaan sabar tu ada ,kau selamat minahhh !!!

Sekarang ni , mood aku " eyakan aje kau cakap "


fcuk ! nice ass =.='



.








2 comments:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

wah wah... bercili asam pedas N3 ni..
takut ak nak bace..
huhuh

pat!hing said...

@line : haha , tak payah bc doe , aku tgh panas lah masa tuh :)