Friday, February 25, 2011

tunggu tiada makna :)



Dari malam takdi , aku basuh baju sep siap ,
aku letak henpon tepi telinga ,
aku bukak volume paling kuat ,
kemudian aku tido .
dengan harapan esok ada orang call , aku boleh bangun cepat-cepat .


Dari malam takdi , sebelum tido , otak aku dah ligat pikir ,
nak dress up ape ek ? nak pakai tudung ape ?
yelaa , aku ni kan minah bergayaaa je lebih .


Pagi tadi , bangun awal , pegi jemur baju ,
semangat ni ! semangat ! hehe .
masuk ni dah berapa kali aku tengok henpon T.T



Pagi takdi jugak aku tahan ngantuk ,
takut kalau aku tertido aku tak sedar ade orang call , text aku ke .
dah pukul duabelas tengahari , takde pape pun ,
last-last aku tido balik .


Tengahari takdi , aku bukak facebook ,
oh online , tak jadi lah tuh ,
paham-paham sendiri , takpe takpe takpe ,
aku dah biasa dah.


Tengahari tu jugak ,
kau mmg takde .
ok lah , kita dah biasaaa dah :)


kalau orang kata , penantian itu satu penyeksaan ,
bagi aku tak ,
sebab ' penantian saya ialah kasih sayang saya '



papai :'(        *sambil kesat air mata*



   

4 comments:

Anonymous said...

awk ni tggu die tuu ke? haishhh. blog penuh emosi sokmo. xmo cite ke sy ke awop ehhs. huuu T.T

pat!hing said...

makcik anon : hehehehehehehehe *itu jela yg mampu saya katakan* :)

applemasam said...

ouchh..xske org wt mcmtu kt kte....kte pn pnah kene cmtu jgkk..:((

pat!hing said...

@tyka : tihin tak kesah pun , takpe lah , dunia ni kan ada karma :)