Sunday, April 24, 2011

#6

1. Aku ade paper tiga hari berderet-deret

2.Waktu tidur dah tak teratur nih.

3. Esok dan lusa bergasak lagi.

4. Semalam tunggu seseorang , tapi tapelah.

5. Abaikan nombor 4.

6. Aku suka lagu lama-lama

7. Masa aku tulis entry ni pun aku tengah dengar Nak Dara Rindu by P.Ramlee

8. Aku tahu ramai yang tak tahu fakta aku nombor 6 & 7

9. Esok exam law , tak sentuh hape lagi nih.

10. Tak bersemangat lah nak baca, nk masuk tanpa ilmu di dada boleh tak ?

11. Aku pernah buat status kat facebook, dah tak nak hapdet belog, sebab aku tahu lepas tu mesti aku rajin.

12. Aku saje je buat post macam tuh, sbb aku tahu, lepas tu aku akn jadi rajin.

13. Aku dah takde inspirasi nak tulis puisi.

14. Takdi tido, mimpi dia lagi.

15. Tanjung katung airnya biru.

16. No.15 tu lirik lagu Nak Dara Rindu

17. Aritu tengah exam , ada orang kena rampas kt matrik sebab bawak toyol !

18. Terketar-ketar nk jwb exam, walaupun bkn aku yg buat.

19. Aku bg junior aku jawapan, dia tak ckp mekasih pun *ketuk dgn hammer br tahu*

20. Aku tulis tanpa henti ni, hebat tak ?

21. Aku benci orang yang text aku , tanya 'Acane nk buat soklan esemen begitu & begini? '

22. No.21 tu memang mintak kena maki free, seb bek masa tuh aku tengah baca Al-Mulk sebelum tido.

23. Tengah fikir , malam ni macam mana lah nk setadi law.

24. Mesti tak tido lagi nih disebabkan hal no. 23

25. Semalam aku bukan byk giler tab kt google chrome, semua youtube.

26. Nak Dara Rindu , Gurindam Jiwa, Empat Dara, Bunga Tanjung , Getaran Jiwa, bla bla bla

27. I wish someone like arwah (P.Ramlee), bahasa beliau sangat indah.

28. Hello , aku memang peminat puisi eh!

29. Aku pun suka Fynn Jamal.

30. Aku nk gi mandi.


babai.


    

4 comments:

ashraf04 said...

haha...da syok bc,last2 nk p mndi last sx..hampeh tol...wat suspen je.haha

NadShaf said...

hahaha..

study2!!!!

pating said...

@ashraf04 : haha, klimaks dalam ceritaaaa meyhh ! :S

pating said...

@kakak : satu minit je, satu minit je lagi. kehkehkeh