Saturday, April 2, 2011

i need she most.







Ni guwa cakap betul , guwa tak muhong , guwa cakap ni sampai hentak-hentak tangan guwa kat kerak bumi , sepanjang guwa hidup selama hampir dua puluh dua tahun ni , guwa cuma ada seorang je kawan sehidup semati guwa , minah yang pakai tudung putih tu laa , tudung bunga-bunga tu guwa lah. Tak cun pun, perasan cun adalah -.-


Amoi tu ada tanya , 'kitorang ni kawan ke ?' aku bahagian ramah pergi jawab ' aah, takkan adik beradik, jauh beza kot' . Maksud guwa , kami lain tang ketinggian , kemancungan , apatah lagi warna kulit . Malas lah guwa cakap banyak pasal ni, nanti guwa sentap sengsorang.







Guwa kalau kluar dengan minah ni , guwa akan lupa kejap assignment guwa , masalah guwa , baju guwa yang belum jemur , katil guwa yang bersepah, spender guwa yang belum lipat , semua guwa lupa.
Dah berapa tahun dah guwa dengan beliau asek round Terengganu tak abis-abis. Pernah jugak lah berangan nak ajak beliau round London, tapi kalau guwa ada pintu Doraemon, memang guwa da bawak da.




Eh minah, terima kasih belanja guwa baju tu ! guwa da ciap basuh tinggal nak pakai je. Guwa memang semangat. Dan aku tahu beliau dah sedia maklum perangai aku yang semangat satu ni.



Kau takkan jumpa kawan yang mana Kau nanges dia gelak. Maksud aku kat sini tolong buat kau gelak masa kau tengah nanges. Sebab bila aku tengok gigi dia, aku terasa seperti tenggelam dalam kekeliruan.



:D



Aku penoh oyak ke mung , kalau masa aku kawen, mung kat wad icu tengoh nok branok, aku sanggup batal perkahwinan, aku berlari gi kat mung. In fact, dengan baju pengantin sekali. Mung egt mung tu sebarangan ke kat dalam hidup aku. 



Kalau lah dia appreciate aku macam mung appreciate aku -.-'
( typing error)



guwa chill lah bro :S




    

10 comments:

Anonymous said...

mcm tanhiks je ayat awak yg ni 'Sebab bila aku tengok gigi dia, aku terasa seperti tenggelam dalam kekeliruan'. hahaha !

pat!hing said...

@anon : HAHAHA , well well well , aku kan memang suka buat tanhiksss wahai kepala dogol ! >.<

Anonymous said...

kau mmg suke tgk aku berdogol tnpa helmet kan? haha. ape kte mu skali dogol tgh2 bndraya trganu.haha

pat!hing said...

@anon : dah berdogol , nak belok tunggu traffic light , lepas tu nak balik k.ibai, naik jambatan duyong, terpaksa lawan arus. Dapat helmat , cengkam telinga pulak -.-

Raji berkata said...

woahhhh bestnyer bf kau ;D
bgus lah hargai dia seadanya ^^
korg mcm adik bradik
beza ketinggian standard lah kan kakak adik? lol

pat!hing said...

@raji : ye, aku kakak dan beliau adik. Yang pasti kami tak macam budak umur dua puluh dua tahun kan ? kan ? kan ? kau kena ngakuuu -.- KAHKAHKAH

lionteen said...

lionteen pun ade sorang kwn mcm tu. g mane nk ngn die je. ngn die, lupe sume prob. die la kwn terbaik lionteen. smpy org ckp kitorg ni ade skandal. padahal die pun pmpuan. kahakh

pat!hing said...

@lionteen : lionteen nak tahu tak, kalu boleh memang tihin nak kawen dengan dia neh. KAHKAHKAH . cilap dia dah ade pakwe je , dan dah buat dia stok bini. NGEH

Anonymous said...

stok bini tu dop tahan ngt orr. haha

pat!hing said...

@anon : KAHKAHKAH, tp betul kan ? op op op ? haha .. nk golek ase.