Sunday, April 10, 2011

oh JPJ ! come to get me. LOL !











Awak !
saya lulus JPJ ! sekali je taw , tak macam awak, kena buat dua kali ! kihkihkih. Jeles tak? Jeles tak ? Jeles tak ? haruslah kena jeles !!! kehkehkeh .. 


Nak kata nebes sangat , takde lah sangat . Nak kata takut , takkan lah tak takut ! Mula-mula hengat tak lulus, ye lar , saya ada buat silap masa nak last-last tuh. My bad -.-' Lagi-lagi ada dua orang je yang wish goodluck kat saya, tapi siryes tu pun dah membakar semangat saya membara-bara. Saya ni kan memang demand orang say GOODLUCK sebab kalau ada orang wish ni, auraaa dia tu lain macam siket. But esokey , kalau saya cakap pun, awak bukan nya ada masa nak bagitahu wish saya bagai kan. Big Esokey :)


Awak yang wish tu nak tahu tak ! Saya terharu senarnya :)







Lets we celebrated it with masakan kampung ! 




Eh orang kampung ! Lepas ni saya dah boleh merempit secara halal kat Jalanraya. Eh pok lis terafikk ! come bebeyh ! try to catch me sayanggggg !!!!!


Alamak muka budak cemerlang takde ler puleks !! mencik! mencik! mencik!


    
   

8 comments:

NadShaf said...

woah! tahniah dik tihin... dulu akak amik lesen moto 2x tau! =.=! brek kecemasan tak bunyi skreettttt je pun... cait!

Anonymous said...

wowww. sayanggg! impress nyerrrr. congrtaz ! nnti i blk kite celebrate sesame wokeysss! miss u girl :(

pating said...

@nadshaf : yes! tihin hebak kali !!! tihin buat buet skrettt panjang geylaaa ! yelaa,tihin kan ada pengalaman dengan moto seret! kihkihkih

btw, tengs kakak sayang :)

pating said...

@iknewyouanon : eh! esokey, egt tadi tepom nak cakap kat you i dah lulus. Tape! i paham, u ganti tido kan teman i aritu. and u know what sayang, i miss you more :'((

Mye said...

congrats sayang..
sis,u made it..
yeah!bole bwk my jenjalan..

pating said...

@mye : eh come on baby !! pating never give up :)
tengs ayang ! mye bawak sis naek kete , and me bawak mye naek moto bike ! come ! let me show you how to rempit secara halal ! :)

Mye said...

yeah!lets move,,haha..excited terlebih..n na dtg ganu lagi laa..kali niyh wif sis je..jeyeah!! =)

pating said...

@mye : siryes! come ler baby. girls hangout. meh sis tunjuk 'apa terengganu ni sebenarnya' :)