Thursday, May 19, 2011

#18Memula saya nak cakap , saya tak wish awak selamat hari guru, padahal kan, sepanjang 16 MEI tu saya pikir, patut ke saya wish awak Selamat Hari Guru sampailah saya pejam mata, saya tidur, saya tak wish awak Selamat Hari Guru.Padahal wish Hari Guru je pong!! kalau lah awak tahu betapa kental nya saya tak nak ada hape hape komunikesyeng dengan awak.


Kemudian awak exam , saya tak tahu, saya patut ke wish goodluck kat awak ke tak patut, tapi saya tahu, awak tak perlukan kata-kata hikmah dari saya. Orang cakap, klu kita sayang kan orang tu, kita doa dia dari jauh and i did it. I've no words fer you. Sebab saya tahu, awak mana harap saya wish, mestilah tunggu sang kekaseh. Whatevahhhhhhh !!!!!!


Da lah, cakap banyak tak guna, aku stuck !! Klu cakap pasal natang ni, tunggu aku mati baru aku senyap, dan kalau kau tak nak aku cakap pasal ni, bunuh je aku, tanpa banyak soal, sebelum tuh make sure aku tulis surat wasiat dulu. Zaman selepas aku mati adalah aku dengan kau, aku nk bersetubuh dengan kau dalam keadaan invisible , keluar anak jembalang, aku kasik kat kau. Kita jumpa di mahkamah syariah alam barzakh okkay !!!


Babai   

No comments: