Sunday, May 16, 2010

selamat hari guru sayang ..





Selamat Hari Guru Sayang !! Officially nk cakap , he is my kesayangan . Hikhikhik. [Anoyying eh ? ade aku peduli ? ]



Sedang menganut pembelajaran nya di Institut Perguruan Kota Bharu . Dalam tahun .. ermmm .. errr ... grrr ... xboleh harap punye aweq .. tahun ke berapa pon x hingat !! adehhh http://emo.huhiho.com..



Ingat lagey dulu, mase mule2 peja nk pegi intibiu maktab kat .. errr.. rrr .. Marang eh ? adehhh.. http://emo.huhiho.com


Dy mintak tolong...



" Saya nk kena buat karangan nih,sayang bagi idea cikit ? "





Mase ni korang tahu x aku mintak dengan sape idea ? Dengan cikgu cikgi aku, mase tu kan aku amek f6..alaa peja xth,aku xckp pon ngn peja dan aku pon xcakap ngn cikgu idea tuh tuk peja [ xkan aku nk cakap].. Tapi kurang2 aku berjasa jugak lar cikit kan ..http://emo.huhiho.com




Ok .. Nice person, dulu penyabar org nya sekarang sedikit kurang sabar tp saya tahu awak akan jadi seorang guru yang sgt penyabar. Guru yang penyayang, kot2 nanti awak lebeyh sayang anak murid awak kot dari saya ... adehhh http://emo.huhiho.com[ saya pendam je perasaan masa tu..mungkin ]





Saya selalu cakap kat peja ..


" Memang patot awak jadi guru pemulihan,awak kan budak pemulihan " http://emo.huhiho.com




Saya memang aweq kuang ajo pon. Sape suoh peja selalu sebut aku kuang ajo . 40 kali awak sebut,jadi betol2 taw ..http://emo.huhiho.com sedangkan peja sebut sbb aku mmg kuang ajo .. lala33





Lagey ...





Benda yg dari dulu sampay sekarang , perkara yang membuatkan aku bersyukur sgt2...




" Saya mengajar sekolah rendah lar sayang,bukan sekolah menengah "


http://emo.huhiho.comala...malu2..nmpk sgt jeles tp saya x cakap pom .. yelaa, ramai yang cakap tp saya kadang2 je cakap..2pon payah nk ckp...nk cakap ke ha ?? adehhh .. serba salah den .. nk cakap ni den pikir 3bulan malam,3bulan siang taw...



" ko patut nye bersyukur tihin,ko dapat pakwe da lar nsome,baek pulak tuh....." ok setakat ni jew,yg laen2 saya simpan okeyh ... ngeeee ~ http://emo.huhiho.com [ waa !! xpatot cakap!xpatot cakap! ]




Mase peja pergi SBE ( errr..lupe stands for wut ah ? ) aishhh.. Ari2 peja cerita pasal budak2 ..


Peja cerita masa hari pertama guru besar ajak pergi kantin,tp dy malu .. tp saya tahu .. dy mahu tp malu .. tp lagey bgs dy malu .. haha


1st day jugak peja da kena ganti kelas sorang ckgu neyh..errr..

BI ea sayang ?? hehe..sy bukan lupe cume x sure sajaaa !!http://emo.huhiho.com



Tp saya igt lagey budak2 tu suoh awak masuk kelas diorang lagey kan ?? huhu ^^


Tengah duk melepak kat bilik komp..tetibe ade ramai budak2 pergi serbu awak,diorang ajak awak masuk kelas diorang .. huhu .. so sweet !! but kecian .. saya xde pon mase tu nk tgk budak2 tarik awak .. !! http://emo.huhiho.com




peja cakap ramai budak2 nk amik gambar .. gmbar bergambar itu adalah sebahagian kerja kursus beliau so ...


Ni mane satu cikgu,same tinggi je semua.


haha..peja, awak ke susun budak2 neyh ?



kumpul belake,cikgu nak amek gambar neyh !!


Weyh budak,ko pelukkkkkkk mogeng peja !!http://emo.huhiho.com[tidak !!aku pergi cari ko sekarang !! ]



wahhh dy,skema molep sayang !! huhu



Maka ramailah budak yg berebut kamera peja nk amek gmbr peja .. Nset peja yg punye,then amek gmbr peja..aishhh means gmbr peja sendiri dalam nset peja .. haha pening sudaa !! [ Anak murid pemulihan lebey advance dari cikgu pemulihan ,sape ajar tuh  ?? peja lar tuh ..  http://emo.huhiho.com



Next ..



BIG .. Bina Insan Guru kan ?? at Tasik Kenyir ..


Sebelum pergi mcm2 saya tye...baju da ? ubt gig berus gigi da ? baju seluar bp helai..bla33...[ konon kan aku neyh,nk uat cmne,saya hanya mmpu bertanya tidak mampu nk kemaskan]~lala33


Peja maen air,water confident katanya , pastu naek kayak serta berpasangan dengan Fasihah x cilap .. Aku bukan pompuan yg cemburu buta lah .. Esokey !! macam2 peja cerita ..huhu ..


Pengakhirannya BIG ..


" Abeh kulit orang terbakar,itang pa "


Haha..bukan awak mmg da itam ke ?? http://emo.huhiho.com [ ok saya ade byk kije,abaikan ape yg saya ckp xd ok ? ] hihihi



And now peja tinggal lagey lebey kurang 3 tahun nk abes belajar..Sedangkan aku ade lagey 2 tahun .. Maknenye ...





Bile di kire2 balek..kirenye saya keluar 1 tahun awal dari peja.Saya keluar dulu ??,, Yesss !!! Tp nk kena tunggu peja dulu keluar baru boleyh kawen. http://emo.huhiho.com [ haha..patihing da start gatal gleyar miang keladi glebek nyeng dy doh ]...



Hari ini 16 Mei 2010 ~SELAMAT HARI GURU SAYANG ! NANTI HADIAH SAYA KASIK MASA JUMPE OKEYH .. SAYA SAYANG AWAK, SIAPA AWAK, APA KERJA AWAK, DARI MANA ASAL AWAK, SAYA X KIRE ,KLU SAYA NK KIRE SAYA DA KIRA 4 5 TAHUN YANG DULU SEBELUM SAYA TERIMA AWAK. SAYA TAHU AWAK AKAN JADI GURU YANG BAIK,MENDIDIK ANAK BANGSA DAN anak kita nanti . walaaaaweyhhh .... http://emo.huhiho.com



sekian ,terima kasih ...

3 comments:

Anonymous said...

hahaha..fasihah tu kwn sy..kah 3!!nk suh aku tggl jejok?

Lovey SyuhadaH said...
This comment has been removed by the author.
Lovey SyuhadaH said...

jap2..encem kew pkwe anda itu? hikhik..:p