Thursday, May 12, 2011

#16

1. Pantang dalam hidup aku kau kacau tido lena aku, even ummi aku hungga aku bangun tido aku buat dunno apatah lagi orang-orang yg tak berapa nk berkaitan dengan aku.

2. Memang aku bajet dunia ni aku yang punya.

3. Aku benci manusia mulut busuk, maka dari situ, minumlah vaseline.

4. Kau tak payah bajet nk cakap aku ni hipokrit, orang memang dah tahu dah aku ni kekadang pakai tudung, kekadang tak pakai tudung. Kau takde hak nk tentukan aku kat mana nanti aku bertapak.

5. Based on no.4, statement ini tuk kau 'You're not god to judge me at all'

6. Kalau kau betul-betul sayang aku, mesti kau contact aku, ah! spesis manusia cepat berputus asa dan tak bersungguh-sungguh, memang acenggitu.

7. Never trust man with 3 and 4 ,5 and bla bla bla simcards ! watdehelll bebi !!

8. Aku benci orang suruh aku buat ni buat tuh buat tuh buat nih, aku memang kadang tak ikhlas.Boleh buat senirik tak ?? Allah bg tangan , bagi kaki, gerak lah weyhh !!

9. Kau apsal nk tahu sangat tentang pergolakan rumah tangga aku, nk buat gosip kat beautifulnara ke ??

10. Aku memang sombong pun, susah kat kau ke ha ?

11. Aku nk balik Johor ni, kalau kau nk jumpa aku, berusahalah sikit.

12. Kau tak payah nak cakap kat aku 'kau ni tihin,bla bla bla' . Excuse me, tang lima rukun iman yang solat 5 waktu pun kau tak cukup, yang lain entah ke mana, kau jaga adab kau dengan ALLAH dulu baru boleh tegur aku okkay. Ni lah spesis, cakap orang pandai, sendiri punya hal tak mau sedar kah ?

13. Kau bajet kau hot sangat ke ha ?? babs !!

14. Aku sekarang bengang dengan semua orang. Manusia makin lama makin pelik ,yelahh! Termasuk aku.

15. Malaysia ni negara je merdeka tp pemikiran semua di jajah.

16. Kau anak muda, kau tak amik port pasal politik , bila pemimpin buat hal tak ikut kehendak kau, kau marah bagai nk rak, sedangkan kau tak buat pun tanggungjawab kau sebagai rakyat Malaysia. Cakap banyak pun tak guna.

17. Kau tak sayang bumi ke ha tak replace minyak itam berkepul kepul aku tengok kt jalanraya tu haa.

18. Twitter lebih mengancam dari pesbuk, tolonglah percaya !!

19. Kejap eh nk pikir kejap.

20. Pergi berak 50 minit ! isak kok lu sebatang, tak lawas nihh !!!

21. To be continue ..

22. Esok nk pegi tangkap harimau bintang, nak amik bulu dia , nk buat kasut !

23. Aku cakap bulu harimau bintang kan, bukan bulu pubis kan ??

24. Ok bai.


   

4 comments:

Anonymous said...

hahahaha. no 16 dop tahan ngt tuu. g dftar ngundi luuu ! :D

pating said...

@musalman : haha,ekgi kite gi lalu weyhhh !!

NadShaf said...

kaba dop neh..hahahaha...

pating said...

@kakak : jom gi ngundi !! kihkihkih